Translate

Sunday 11 July 2010

Ριγανάδα



Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...
5 φέτες ψωμί
200 γρ. φέτα μαλακιά ή ανθότυρο
2 ντομάτες γινωμένες
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο

Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια. Παρόμοια, κόβουμε το τυρί σε πολύ μικρά κομμματάκια (δείτε την φωτογραφία). Στη συνέχεια, τα ανακατεύουμε με τα κομματάκια της ντομάτας και προσθέτουμε στο μείγμα το αλάτι, την ρίγανη, και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μεγάλο πιάτο και τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο. Τέλος, απλώνουμε το μείγμα ντομάτας-τυριού πάνω στις φέτες του ψωμιού και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

No comments:

Post a Comment