Translate

Saturday, 17 July 2010

Χοιρινό φιλέτο με αρωματικά










ΥΛΙΚΑ ...
  • 600 ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ
  • ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ [ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΑΝΗΘΟ , ΘΥΜΑΡΙ ]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

  • 200 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
  • 50 ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ
  • 50 ΓΡ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ
  • 2 ΦΥΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
  • ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 300 ΓΡ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΤΣΙΠΣ
  • 50 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 50 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

  • 60 ΓΡ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΒΑΛ
  • 600 ΓΡ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΒΑΛ
  • 60 ΓΡ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΒΑΛ
  • 80 ΓΡ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ


apply_f2 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ...

  1. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ .
  2. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

  1. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ , ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ , ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ . ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΖΩΜΟ
  2. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πηγή: http://www.chefsofcrete.gr/

No comments:

Post a Comment