ΥΛΙΚΑ ...
- 600 ΓΡ ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ
- ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ [ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΑΝΗΘΟ , ΘΥΜΑΡΙ ]
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
- 200 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 50 ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ
- 50 ΓΡ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ
- 2 ΦΥΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
- ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
- 300 ΓΡ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΤΣΙΠΣ
- 50 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 50 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- 60 ΓΡ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΒΑΛ
- 600 ΓΡ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΒΑΛ
- 60 ΓΡ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΒΑΛ
- 80 ΓΡ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ...
- ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ .
- ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
- ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ , ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ , ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ . ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΖΩΜΟ
- ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Πηγή: http://www.chefsofcrete.gr/
No comments:
Post a Comment