4 κ. σ τριμμένο χρένο
2 κ. σ ζάχαρη άχνη
πρέζα αλάτι
4 κ.σ. νωπά φρυγανιά τριμμένη
1 1 / 2 φλιτζάνια ελαφριά κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι ή μηλίτη
Ανακατεύετε το χρένο, ζάχαρη και αλάτι. Προσθέστε τη φρυγανιά και μετά την κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέση η Sauce. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέστε το ξύδι.
Σερβίρετε κρύα με ζεστό ψητό βοδινό ή σε σάντουιτς με φέτες ροσμπίφ.
Παραλλαγές: Γίνετε και με χυμό λεμονιού αντι για ξίδι.
Με γιαούρτι, η με ξινή κρέμα αντί για κρέμα γάλακτος.
No comments:
Post a Comment