Translate

Thursday 5 May 2011

Horseradish Sauce

4 κ. σ τριμμένο χρένο
2 κ. σ ζάχαρη άχνη
πρέζα αλάτι
4 κ.σ.  νωπά φρυγανιά τριμμένη
1 1 / 2 φλιτζάνια ελαφριά κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό
ξίδι ή μηλίτη

Ανακατεύετε το χρένο, ζάχαρη και αλάτι. Προσθέστε τη φρυγανιά και μετά την κρέμα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέση η Sauce. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.

Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέστε το ξύδι.

Σερβίρετε κρύα με ζεστό ψητό βοδινό ή σε σάντουιτς με φέτες ροσμπίφ.

Παραλλαγές: Γίνετε και με χυμό λεμονιού αντι για  ξίδι.

Με γιαούρτι, η  με ξινή κρέμα αντί για κρέμα γάλακτος.

No comments:

Post a Comment