Υλικά:
2 κιλά κολοκύθια
1/2 μυζήθρα αλμυρή
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγος δυόσμος
Πιπέρι
Αλεύρι για αλεύρωμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε μια λεκάνη την μυζήθρα με τον δυόσμο και λίγο πιπέρι.
Κόβουμε τα κολοκύθια τα αλευρώνουμε, βάζουμε μια στρώση σε λαδωμένο ταψί, σκεπάουμε με μια στρώση μυζήθρας και ξανα μια στρώση κολοκύθια και συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Η τελευταία στρώση πρέπει να είναι κολοκύθια. Περιχύνουμε τα κολοκύθια με το λάδι, βάζουμε το ταψί στον φούρνο και σιγοψήνουμε ώσπου να πιάσουν τα κολοκύθια κρούστα.
No comments:
Post a Comment