Μια ομελέτα που λατρεύω είναι η Ιαπωνική . Σήμερα θα την κάνουμε ελαφρά πειραγμένη με Ελληνικό στυλ.
Υλικά:
3 Αυγά
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Αλάτι και πιπέρι
Σχοινόπρασο
Και 50 γρ. τυρί φέτα στο τηγάνισμα .
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι και αφήνουμε να κάψει καλά το τηγάνι .
Χαμηλώνουμε την φωτιά.
βάζουμε ένα μέρος της ομελέτας
Προσθέτουμε λίγη φέτα
Με μια σπάτουλα κάνουμε ρολό την ομελέτα
αφήνοντας λίγο να εξέχει και το τραβάμε
στην άκρη του τηγανιού
ξανά ρίχνουμε αυγό και μετά τριμμένη φέτα
Ξανακάνουμε το ρολό και συνεχίζουμε το ίδιο βήμα
μέχρι να τελειώσει το μείγμα της ομελέτας
Τοποθετούμε την ομελέτα σε πιάτο μαϊντανό για ντεκόρ και έχτρα γεύση και καλή σας όρεξη.
No comments:
Post a Comment